Kuntavaalit 2017 on nyt käyty ja tulos Vihreille oli huikea. Kannatus nousi koko Suomessa ja Espoossakin oli tuloksena vaalivoitto: 4 lisäpaikkaa eli yhteensä 17 valtuutettua. Espoon tulokset löytyvät esim. Ylen sivuilta.

Omaksi äänimääräkseni tuli lopulta 242, mikä oikeuttaa varavaltuutetun paikkaan. Olen todella tyytyväinen ja kiitollinen! Olin nyt toista kertaa ehdolla kuntavaaleissa ja äänimääräni kasvoi edelliseen kertaan verrattuna. Mitä todennäköisimmin pääsen jatkamaan luottamustehtävissä jossakin lautakunnassa tai vastaavassa nyt alkavalla valtuustokaudella.

Kiitos kaikille jotka annoitte äänenne minulle – aion olla luottamuksen arvoinen. Kiitos myös muuten minua tukeneille ja kaikille joita vaalikampanjan aikana olen tavannut. Jokaisesta kohtaamisesta olen oppinut jotain!

Työ kestävän Espoon ja tulevaisuuden rakentamiseksi jatkuu!